laswerk

Bij Steelhouse Construct kan u terecht voor industriële en particuliere laswerken. Met de nodige ervaring en adequate vakkennis zorgen wij voor het totaalpakket, vanaf het ontwerp tot de eindproduct. Bij ons kan u terecht voor de meest uiteenlopende lasprojecten van klein tot middelgroot. Steelhouse Construct staat voor kwaliteit en vakmanschap.

industriële projecten

Industriële laswerken, piping, montage- & onderhoudswerken zijn onmisbare diensten in de productie- en fabricagesector. Deze vakgebieden spelen een cruciale rol in het bouwen, onderhouden en upgraden van complexe industriële installaties en pijpleidingen.

Bij Steelhouse Construct kan u rekenen op deskundigheid en ervaring om ervoor te zorgen dat uw projecten voldoen aan de hoogste normen voor kwaliteit en veiligheid

PARTICULIEre projecten

Bij Steelhouse Construct kan u ook terecht voor particulier maatwerk. Staal is een uitstekende keuze als u op zoek bent naar een uniek en op maat gemaakt design. Staal is een veelzijdig materiaal dat op verschillende manieren kan worden bewerkt en gevormd om aan uw specifieke wensen te voldoen.

een project in gedachten?

Contacteer ons & vraag een vrijblijvende offerte aan!