over steelhouse construct

Steelhouse Construct is een innovatief bedrijf gelegen in Berlaar dat gespecialiseerd is in laswerken, piping, constructiewerken en onderhoudswerken in RVS en staal. Bij ons kan u terecht voor regulier metaalwerk en nauwkeurige lasprojecten, voor zowel particuliere als industriële opdrachten. Met aandacht voor kwaliteit en duurzaamheid, streven wij bij elk project naar een perfecte uitvoering en afwerking, met oog voor detail. Daarnaast kan u rekenen op een persoonlijke aanpak met aandacht voor al uw noden en wensen.

Steelhouse Construct is een innovatief bedrijf gelegen in Berlaar dat gespecialiseerd is in laswerken, piping, constructiewerken en onderhoudswerken in RVS en staal. Bij ons kan u terecht voor regulier metaalwerk en nauwkeurige lasprojecten, voor zowel particuliere als industriële opdrachten

Met aandacht voor kwaliteit en duurzaamheid, streven wij bij elk project naar een perfecte uitvoering en afwerking, met oog voor detail. Daarnaast kan u rekenen op een persoonlijke aanpak met aandacht voor al uw noden en wensen.

team of steel

Steelhouse Construct werd opgericht door zaakvoerder Jelle Van Haesendonck. Ons team bestaat uit ambitieuze en vakkundige lassers die creatieve ideeën omzetten in een uitmuntend resultaat. 

Om een optimale klantenservice te bieden, verkiezen wij een vlotte en directe communicatie met onze klanten. Ook wanneer de werken zijn afgerond, blijven wij beschikbaar. Ten slotte is ons team in het bezit van een VCA attest, rijbewijs C,  een diploma voor het aanslaan van kritieke lasten, hoogwerker en heftruck. 

een project in gedachten?

Contacteer ons & vraag een vrijblijvende offerte aan!